Nyheder & presse
  • Få siden oplæst

Oplev store danske navne til Kul'Tour

3. maj 2018

Dette års Kul’Tour i 2.-9. juni byder på store danske navne som Mads Langer, Danmarks Underholdningsorkester og Henning Stærk. Se programmet og køb billetterne på www.kultour.nu.

Hardinger Band spiller mange af de kendte Shu-bi-dua sange.

Mads Langer i selskab med Danmarks Underholdningsorkester

Kul’tour ugen får besøg af én af Danmarks største sangere, Mads Langer, i selskab med Danmarks Underholdningsorkester til en koncert på Taastrup Teater & Musikhus. Der sker endda med et lokalt islæt - Underholdningsorkesterets direktør Andreas Vetö kommer nemlig selv fra Taastrup. Han har bl.a. tidligere arbejdet i byens Musikskole, hvor han bl.a. var med til at starte projektet Hope op med fokus på musikkens pædagogiske og sociale potentiale. Kom og nyd en fantastisk koncert i det ”nye” musikhus torsdag den 7. juni kl. 19.30. Billetten koster 300,-.

Syng med på Shu-bi-duas sange med Hardinger Band

Kulturugen skydes i gang med Hardinger band, der spiller mange af de kendte Shu-bi-dua sange. Borgmesteren åbner ugen den 2. juni kl. 15.00, inden Hardinger band kommer på scenen. Et andet kendt navn er rockens Grand Old Man, Henning Stærk. Han har koncert med sit band i Hedehuset fredag den 8. juni kl. 20.00. Det koster 125,- at deltage.

Der kommer også et lokalt musikindslag med koret Facett, som synger rockoratoriet: Eversmiling Liberty i Rønnevang kirke, søndag den 3. juni kl. 15.00 sammen med en lille trio med trommer, bas og klaver og to dygtige solister.

Foredrag med bl.a. Flemming Toft og byvandringer

Fodboldkommentator Flemming Toft holder foredrag og spørger: Er du klar til VM i fod-bold. Biblioteket står bag arrangementet, der holdes i Taastrup Kulturcenter mandag den 4. juni kl. 19.00. Der kommer også foredrag på Taastrup Bibliotek om årets opera i Hedeland, hvor Claus Lynge den 7. juni kl. 17.00 vil fortælle om ”Lucia de Lammermoor”.

Og endelig kan man igen komme rundt og kigge på byen til fods og høre noget om Taastrups historie. Det er Lars Spatzek fra Blåkildegård, der fortæller om byen. 

Teater for børn

Og så for børn: Det Ripensiske Teaterselskab: To med det hele. Vagn og Ejnar er lystløg-nere, der fortæller utrolige kannibalhistorier fra verdens mindste pølsevogn. For de 6 – 12-årige. Domhustorvet lørdag den 9.6. kl. 13.00 (Ved regn trækker vi indendøre)

Kul'tour er arrangeret af private ildsjæle, som samler penge ind hos kommunen og lokalt erhvervslivet, så de kan invitere til arrangementer – enten gratis eller til en billig pris.