Nyheder & presse
  • Få siden oplæst

Billedskolens Forårsudstilling var en stor succes

15. april 2019

Mega-bier, indfangede feer og tulipaner i mandshøjde trak fulde huse, da Billedskolen den 11. april holdt fernisering af deres forårsudstilling Den Hemmelige Have.

Farmor og børnebørn ser på kødædende planter i Forårsudstillingens Hemmelige Have
Både store og små gik på opdagelse i Forårsudstillingens Hemmelige Have.

Kulturcenteret var stuvende fuldt – omkring 250 gæste var med til ferniseringen af Billedskolens Forårsudstilling, som igen i år blev åbnet af borgmester Michael Ziegler.

Eleverne og deres undervisere har haft travlt op til ferniseringen, og de mange flotte værker var alle sammen udformet af eleverne fra Billedskolen.

Inspiration hentet fra både Monet og surrealismen
Eleverne har hentet inspiration fra kunstnere som Franz West og Claude Monet, filmen ’Little shop of horrors’ og fænomenet Surrealisme. 

Billedskolens professionelle billedkunstnere har vejledt eleverne, og værkerne er bygget, tegnet og malet med materialer som: papmache, pap, tegning, akvarel- og akrylmaling.

Se udstillingen inden den 7. maj
Du kan stadig nå at se de flotte værker, for udstillingen kan opleves i Kulturcenterets åbningstider til og med 7.maj på Poppel Alle 12, 2630 Taastrup. 

Tilmeld dig Billedskolens nye sæson

Har du et kreativt barn, der ønsker at lære mere om kunst og bruge sin fantasi, så tilmeld dit barn Billedskolens nye sæson fra 1.maj 2019 på www.billedskolen.htk.dk.