Skip til hoved indholdet
    Hjem Foreningsservice Projekter, indsatser og statistik Foreningslederakademi

Foreningslederakademi

Find information om

Høje-Taastrup foreningslederakademi er en uddannelse for foreningsledere eller kommende foreningsledere i foreningslivet i Høje-Taastrup Kommune,  som ønsker at udvikle deres personlige lederskab. På forløbet, der strækker sig over et halvt år, præsenteres deltagerne for forskellige redskaber og nye perspektiver på foreningsarbejdet og får mulighed for danne netværk på tværs.  Første hold startede på uddannelsen i 2017, og nye hold fulgte i 2018, 2019, 2020 og 2021 og 2023. Alle gange har været en stor succes. Byrådet har besluttet af starte et nyt hold til efteråret 2024. Programmet forventes at være klar i løbet af foråret 2024. Indtil da er du velkommen til at se programmet fra det hold, der netop er gennemført:

Program foreningslederakademi efterår 2023

De frivillige ledere får undervisning i bl.a. kommunikation, konflikthåndtering, motivation og ledelse af frivillige og rekruttering af frivillige. De får derfor en række kompetencer, som kan bruges direkte i deres daglige virke i foreningslivet. Deltagerne får også et stærkt netværk på tværs af foreningerne og mulighed for at lade sig inspirere af hinanden og trække på hinandens viden og erfaringer.

Det koster 2.000 kr. at deltage, som foreningen eller deltageren betaler. Ved mindst 90% deltagelse refunderes halvdelen af beløbet ved afslutning, og deltageren får et uddannelsesbevis. Hvis du søger om optagelse, skal du kunne deltage i hele den første og sidste undervisningsweekend.

Ansøgningen sendes til fritidkultur@htk.dk

Ansøgningsfristen er d. 17. juni 2024.

Hold dig orienteret om Høje-Taastrup Kommune

Rådhusstræde 1
2630 Taastrup

CVR: 1950 1817

Telefon: 43 59 10 00
Mail: kommune@htk.dk

Rådhusets åbningstider

Rådhusets lukkedage

Genveje