Spørgsmålstegn

Kontakt os

Driftsbyen

Telefon: 43 59 11 00

Se åbningstider

e-mail: driftsby@htk.dk

Send sikker post (kræver NemID) 

Angiv ikke personfølsomme oplysninger i mails. 

Brug i stedet sikker post.

Adresse: Lervangen 35D, 2630 Taastrup

 

Maratonringen

Høje-Taastrup Maratonring er en 42 km lang, afmærket rute, hvor du kan vandre, løbe eller cykle igennem smuk natur. Ruten kan splittes op i kortere strækninger.

HTM folder HTM 

På denne smukke rute kan du opleve kommunens mange naturskønne landskaber, og langs hele Maratonringen er der etableret rekreative faciliteter og opholdsmuligheder, som gør det sjovere for hele familien at bevæge sig ud i vores lokale naturområder og historiske landskaber.

Undervejs på Maratonringen finder du forhindringsbaner, hængekøjer, vippestole, bord/bænkesæt, legepladser og historiske informationstavler. Der er også bygget shelters, hvis du skulle blive overrasket af en regnbyge eller få brug for et hvil undervejs. 

Hvis du ikke har tid eller kræfter til at gå, løbe eller cykle alle 42 km, er der på ruten etableret fem kortere strækninger på henholdsvis 30, 21, 10 og 7 km. 

Hele Maratonringen og de fem delturer er markeret tydeligt med Maratonringens logo på stolper, vejskilte og lygtepæle, så man let kan hoppe af og på. Så uanset om du er elitesportsudøver, børnefamilie eller ældre medborger, så byder stisystemet på en verden af oplevelser, udfordringer – og masser af frisk luft. 

Se kort over Maratonringes seks ruter

Find information om

Luk alle
Udfold alle