Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Job hos os Eventkoordinatorelev - fakta om uddannelsen

Eventkoordinatorelev - fakta om uddannelsen

Krav til uddannelsesaftale: Erhvervsskolernes grundforløb/skoleforløb inden hovedforløbet

Stillingsopslag:  Løbende efter behov

Ansættelsestidspunkt: Vi ansætter normalt 1-2 elever hvert andet år

Uddannelseslængde:  2 år

Uddannelsen:  Du vil indgå i en erfaren event- og kommunikationsafdeling, som løser en lang række spændende eventopgaver i kommunen, primært i de fire kulturhuse.

Løn: Efter gældende overenskomst. Voksenelevløn over 25 år.

Skoleperioder i elevtiden:  15 uger

Eksamen: Afsluttes med fagprøve

Læs mere:  

Kontaktperson: Carina Zingenberg, carinazi@htk.dk Tlf. 20529588

Mød en eventkoordinatorelev

Jeg afsluttede min uddannelse som eventkoordinator den 31. juli 2017. Jeg har været elev i kommunen i 2 år og har haft min daglige gang i kommunes Fritids- og Kulturcenter og efterfølgende i kommunens tre kulturhuse og Taastrup Teater & Musikhus.

Jobbet som eventkoordinatorelev i kommunen har givet mig meget erfaring, da jeg har fået lov til at være med til alt fra idéudvikling, planlægning, afvikling og afslutning af alle typer arrangementer. Det er et meget spændende job og ingen dage er ens. Jeg har planlagt alt fra foreningsprisfester, ungdomsfester, indvielser, kulturarrangementer, familiefestivaler, teaterforestillinger mv.

Jeg har været meget glad for tiden som elev i Høje-Taastrup Kommune og er utrolig taknemmelig for at have fået muligheden. Faktisk var jeg så glad for at være her, at jeg søgte en stilling efterfølgende som børnekulturkoordinator i Kulturhusene og Taastrup Teater & Musikhus, og jeg var så heldig at blive ansat! 

Jeg startede som eventkoordinatorelev i Kulturhusene den 1. august 2017. Jeg fik en mesterlig velkomst af de dejlige mennesker i husene, og jeg trives enormt godt med de mange forskelligartede opgaver som koordinering, afvikling og ideudvikling.

Vi har fire forskellige huse, som jeg veksler lidt imellem og alle huse byder på noget forskelligt. Jeg elsker især de mange forskellige mennesker, man møder i husene både brugere og personale. Det er skønt at befinde sig sammen med borgerne og hjælpe til, så vi kan få nogle fede oplevelser alle sammen.

Min elevtid er på 2 år og består af 15 ugers skoleophold fordelt over de 2 år. Den resterede tid tilbringer jeg på min arbejdsplads, og det er rigtig dejligt.

At arbejdsopgaverne er så forskellige ser jeg som positivt, da det vil give mig en bedre idé om, hvad jeg vil bygge videre på senere.

Sidst men ikke mindst er sammenholdet på arbejdspladsen fantastisk og jeg glæder mig rigtig meget til flere spændende opgaver!

Hold dig orienteret om Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup Kommune
Rådhusstræde 1
2630 Taastrup

CVR: 1950 1817

Telefon: 43 59 10 00
Mail: kommune@htk.dk

Rådhusets åbningstider

Rådhusets lukkedage

Genveje