Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Job hos os Vær med til at give børn den bedste start på livet

Vær med til at give børn den bedste start på livet

Få et job i et af vores dagtilbud og vær med til at skabe de bedste forudsætninger for børns trivsel og udvikling.

Mange børnefamilier vælger i disse år at flytte til kommunen, og vi har derfor helt sikkert et job til dig.

Vi søger både erfarne og nyuddannede pædagoger, pædagogiske assistenter (PAU´er) og pædagogmedhjælpere med lyst og engagement til at gøre en forskel for børn.

 

 

Du får et job med fokus på pædagogisk praksis med høj kvalitet, og  vores børnesyn bygger på følgende pædagogiske grundværdier:

  • Vi har høje ambitioner for alle børn - alle har talenter og ressourcer
  • Vi understøtter udviklingen af livsglade, engagerede og nysgerrige børn, der er medskabere af deres liv
  • Børn har ret til kontinuerlig læring i legende, demokratiske fællesskaber

Vi lægger vægt på udvikling af pædagogiske praksis gennem uddannelse, fælles læring og netværk mellem ansatte i dagtilbud. 

Som nyansat pædagog i Høje-Taastrup Kommune kommer du på on-boarding kursus og danner netværk med andre  nyansatte pædagoger. Gennem fire kursusdage, som forløber over en halvårlig periode, bliver du bekendt med vores mål på dagtilbudsområdet, vores metoder og læringssyn. I tæt samarbejde med din egen institution, udvikler du metoder til at vurdere og udvikle praksis i tæt dialog med dine nærmeste kolleger og din leder.

Som nyansat medhjælper eller PAU, on-boardes du lokalt i den daginstitution, du er ansat i. Gennem en periode på 3 måneder, får du den viden og de kompetencer, du har brug for i din stilling, gennem et tæt samarbejde med dine nærmeste kolleger og din leder.

LAHOPL-projektet

Der er mange spændende ting i gang på dagtilbudsområdet. Se denne video, hvor dagtilbudschefen fortæller om det vigtige i at lege - og hør et eksempel på, hvordan det gøres.

 

 

Pædagogisk Udviklings Team

Pædagogisk udviklingsteam samarbejder med dagtilbuddene om kontinuerligt at udvikle pædagogiske kompetencer. Igennem arbejdsfællesskaber skabes de bedste betingelser for alle børns dannelse, trivsel og udvikling.

Pædagogisk udviklingsteam består af tre funktioner: Pædagogiske proceskonsulenter, pædagogiske vejledere og indsatspædagoger.
Alle samarbejder med dagtilbuddene om kontinuerligt at udvikle pædagogiske kompetencer. 
 

De fleste af vores dagtilbud har gode offentlige trafikforbindelser. Du når fx Høje-Taastrup St. på kun 15 min. fra København og Roskilde med tog.

Find mere information

Hold dig orienteret om Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup Kommune
Rådhusstræde 1
2630 Taastrup

CVR: 1950 1817

Telefon: 43 59 10 00
Mail: kommune@htk.dk

Rådhusets åbningstider

Rådhusets lukkedage

Genveje