Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Presserum Information til dig fra din kommune Handicaprådet søger to kandidater til Handicapprisen 2024

Handicaprådet søger to kandidater til Handicapprisen 2024

Kender du en person, en forening, en virksomhed eller lignende, du synes, der har gjort noget særligt for voksne eller børn med handicap eller psykisk sårbarhed i 2024?

Så udfyld et indstillingsskema til Høje-Taastrup Kommunes Handicapråd.

 

Handicaprådet uddeler igen i år to priser. Modtagerne er primært en person/gruppe, eller en virksomhed, som har gjort noget særligt for at få handicappede i beskæftigelse og/eller få handicappede ud af social isolation.


Handicappriserne bliver uddelt torsdag den 5. december 2024 i forbindelse med FN’s internationale handicapdag den 3. december 2024. Alle kan indstille kandidater til priserne, og alle kan modtage prisen.

 

Kravet er blot, at den person, virksomhed, forening eller lignende, som indstilles, har gjort noget særligt for at forbedre vilkårene for voksne eller børn med handicap eller psykisk sårbarhed i
Høje-Taastrup Kommune.

 

Indstillingsfrist mandag den 28. oktober 2024 Du kan rekvirere et indstillingsskema ved at skrive til Handicaprådet på mail: handicapraadet@htk.dk. Læs desuden mere om Handicapprisen på www.htk.dk/handicapprisen.

Fristen for at indstille en kandidat er mandag den 28. oktober 2024.

 

Alle indstillede kandidater vil blive inviteret til prisoverrækkelsen torsdag den 5. december 2024, og vinderne vil modtage Høje-Taastrup Kommunes Handicappris 2024.

 

Handicaprådet glæder sig til at modtage jeres indstillinger.


Jørn Balle Larsen

Formand for Handicaprådet

Hold dig orienteret om Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup Kommune
Rådhusstræde 1
2630 Taastrup

CVR: 1950 1817

Telefon: 43 59 10 00
Mail: kommune@htk.dk

Rådhusets åbningstider

Rådhusets lukkedage

Genveje