Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Presserum Information til dig fra din kommune Stort vejarbejde på Taastrup Hovedgade i juli – del af gaden spærres af

Stort vejarbejde på Taastrup Hovedgade i juli – del af gaden spærres af

Taastrup Hovedgade (mellem Parkvej og Roskildevej) og Kirkevej skal have ny asfalt. Arbejdet udføres 4.-14. juli og får betydning for trafikken – bl.a. spærres en del af Taastrup Hovedgade helt af om natten i fire dage.Vi håber på borgernes forståelse - når arbejdet er færdigt, vil der være ny, god asfalt at køre på.  

 

Arbejdet udføres i tre etaper. Her er den forventede tidsplan:

 

4.-7. juli (rød strækning på kortet)

Taastrup Hovedgade spærres helt af mellem Parkvej og Jernbane Allé den 4.-7. juli om natten – alle fire dage kl. 22-5. Det gælder også for fodgængere og cyklister. Der vil være udkørsel fra Jernbane Allé. I det øvrige tidsrum kan man godt køre på strækningen.

 

6.-12. juli (grøn strækning på kortet)

Taastrup Hovedgade ensrettes mellem Jernbane Allé og Roskildevej i nordlig retning (mod Roskildevej) den 6. juli kl. 5 til den 12. juli kl. 18. Der er åbent for kørsel i begge retninger om natten den 6. juli og 7. juli.

 

13.-14. juli (gul strækning på kortet)

Kirkevej ensrettes i vestgående retning fra Taastrup Hovedgade mod Selsmosevej den 13.-14. juli.   

 

Nogle busruter og stoppesteder bliver ændret under arbejdet – MOVIA vil informere nærmere.

 

Tidsplanen er med forbehold for vind og vejr. Hvis det fx regner meget, kan det få betydning for arbejdet. Vi beklager endnu engang de gener, det medfører og håber på borgernes forståelse.

Hold dig orienteret om Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup Kommune
Rådhusstræde 1
2630 Taastrup

CVR: 1950 1817

Telefon: 43 59 10 00
Mail: kommune@htk.dk

Rådhusets åbningstider

Rådhusets lukkedage

Genveje