Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Presserum Nyheder og aktuelt Høje-Taastrup ansætter ny centerchef for Sundhed og Omsorg

Høje-Taastrup ansætter ny centerchef for Sundhed og Omsorg

Charlotte Kaaber tiltræder 13. februar 2023 som ny centerchef for Høje-Taastrup Kommunes Center for Sundhed og Omsorg

Charlotte Kaaber skal således stå i spidsen for at drifte og udvikle løsninger på ældre- og sundhedsområdet i en kommune, som vokser og netop har rundet 55.000 borgere.

Charlotte Kaaber kommer fra en stilling som chef for Sundhed og Ældre i Slagelse Kommune. Før da har hun været leder af  hjemmeplejen, sygeplejen, genoptræningscentret og rehabiliteringsafdelingen i Albertslund Kommune, hvor hun også var ansvarlig for oprettelse af akutfunktionen i et samarbejde mellem fire kommuner, bl.a. Høje-Taastrup Kommune.

Charlotte Kaaber er uddannet sygeplejerske og har omfattende efteruddannelse indenfor ledelse – bl.a. en Master of Public Governance fra CBS.

”Jeg vil gerne takke for tilliden, og jeg glæder mig utrolig meget til at arbejde i en udviklingsorienteret kommune, som tager udfordringerne up front og derfor er på forkant med løsningerne. Og så glæder jeg mig til at møde alle medarbejderne og fortsætte arbejdet med at skabe gode arbejdspladser med motivation og arbejdsglæde til glæde for borgerne og medarbejderne”, siger Charlotte Kaaber.

En af de vigtige opgaver bliver at intensivere og omstille rehabiliteringsindsatsen, så borgerne kan vedblive med at have så selvstændigt et liv som muligt, selv når de får brug for hjælp. Charlotte Kaaber kommer også til at stå i spidsen for at realisere det politisk besluttede fællesskabshus, hvor borgere, pårørende og frivillige kan være sammen om aktiviteter. Dertil er der fokus på forebyggelse og det nære sundhedsvæsen, som kræver omstilling af sundhedsydelser og fortsat samarbejde med øvrige aktører på sundhedsområdet. En vigtig opgave bliver også at gentænke hjemmeplejen og sygeplejen, som nu bliver samlet i et fælles og helt nyt hjemmeplejehus.

”Høje-Taastrup er en vækstkommune, hvor borgere flytter til og gerne vil bo. Jeg glæder mig til samarbejdet med Charlotte Kaaber, hvor vores vigtige opgave er sikre robuste velfærdsløsninger under nye rammevilkår samtidig med, at vi fortsat er kendte for et godt arbejdsmiljø med høj trivsel”, siger direktør Anya Krogh Manghezi.  

Charlotte Kaaber bor i Greve, er gift og har to udeboende børn.

Hold dig orienteret om Høje-Taastrup Kommune

Rådhusstræde 1
2630 Taastrup

CVR: 1950 1817

Telefon: 43 59 10 00
Mail: kommune@htk.dk

Rådhusets åbningstider

Rådhusets lukkedage

Genveje