Skip til hoved indholdet
  Hjem Borger Fritid og udeliv Aktiv fritid Kom og vær med

Kom og vær med

Har du ledt efter det rette hold i en idrætsforening med fokus på bevægelse og fællesskab, så er det muligt at finde netop dette på et Kom og vær med-hold.

Sted: Flere idrætsforeninger tilbyder nu Kom og vær med-hold til dig, der gerne vil i gang med at dyrke motion i en forening.

Hvad er Kom og vær med?

Projekt Kom og vær med kan i samarbejde med lokale idrætsforeninger tilbyde forskellige Kom og vær med-hold. Disse hold henvender sig til alle voksne i Høje-Taastrup Kommune, der ikke er vant til at dyrke motion i en forening, eller som bare gerne vil i gang med at dyrke motion på et niveau, hvor alle kan være med.

Et Kom og vær med-hold er et motionshold for dig, der gerne vil være en del af et idrætsfællesskab, der lever op til følgende:

 • Er åbent for alle
 • Har særligt fokus på at tage godt imod nye medlemmer
 • Har aktiviteter minimum 1 gang om ugen
 • Er hensyntagende i forhold til, at nye deltagere ikke er vant til at dyrke motion i en forening og kan have særlige udfordringer
 • Har fokus på det sjove, sociale og på fællesskabet
 • Nye deltagere får en ”motionsven” på holdet
 • Kræver ikke udstyr
 • Har instruktører der har deltaget på Kom og vær med-ambassadørkursus

Taastrup

Swim Team Taastrup tilbyder Aqua Fitness, som er intensiv vandgymnastik, der ikke kræver de store svømmeevner. Bevægelsen mod vand skaber modstand, der ligner andre modstande ved motion som vægtløftning og fitness-maskiner. Træningen vil være en blanding af konditionstræning i højt tempo og styrketræning i lavere tempo. Udover god musik anvender vi mange spændende redskaber, der gør det rigtig sjovt at motionere i vand. Når du dyrker Aqua fitness får du hele kroppen i brug uden at belaste muskler og led på samme måde som ved almindelig styrketræning på land. Vi garanterer effektiv træning, og at du kan gå hjem med et smil på læben og ikke mindst lidt ømme muskler. Vi fokuserer på at skabe en atmosfære, hvor alle hjælper hinanden.

De angivne tidspunkter for hold på Swim Team Taastrups hjemmeside er tidspunktet, hvor man skal stå klar i sit badetøj i svømmehallen.

Sted: Taastrup Svømmehal, Parkvej 78A, 2630 Taastrup.

Tidspunkt: mandag kl. 19:00 – 19:45

Du kan finde mere information om holdet og tilmelde dig på Swim Team Taastrups hjemmeside

Kontakt: Helle, mail: helle@sttsvoem.dk, hvis du har spørgsmål.

 • Kom og oplev glæden ved at spille badminton.
 • Få motion på en sjov måde.
 • Bliv en del af et foreningsliv
 • Få venskaber gennem sporten
 • Og rigtigt mange andre gode ting

Dette er bare nogle af de ting, du får med ved at deltage. Vi har sat en engageret træner på holdet, som vil lære jer det grundlæggende i badminton. Alt det kedelige omkring regler og streger, men selvfølgelig også alt det sjove som at holde rigtigt og placere sine fødder rigtigt. Når du er blevet bidt af badmintonen - og det er vi sikre på at du bliver - så afholder klubben turneringer og andre arrangementer i løbet af en sæson. Dem er du naturligvis inviteret til.

SES VI? - Det håber vi...

Sted: Hal A i Taastrup Idrætscenter, Parkvej 78, 2630 Taastrup.

Tidspunkt: onsdag kl. 18:00-19:00

Du kan finde mere information om holdet og tilmelde dig på TIK Badmintons hjemmeside:

Kontakt: Nicklas, mail: info@tik-badminton.dk, hvis du har spørgsmål til holdet.

 

Taastrup Badminton Club tilbyder badminton til, der gerne vil spille med og mod andre.

Voksefjer er et hold for lettere øvede og nye voksne spillere, der gerne vil have motion via gode og hyggelige kampe, med afvekslende med- og modspillere.

Sted: Borgerskolens Idrætshal, Magdavænget 4, 2630 Taastrup

Tidspunt: Torsdag kl. 20:00-21:00

Du kan få mere information om holdet (Senior Voksenbadminton I SV2) og tilmelde dig på Taastrup Badminton Clubs hjemmeside

Kontakt: Allan, tlf.: 29717129, mail: allan@taastrupbc.dk

Måske du husker hvordan du i skolen, spillede rundt om bordet? Så er det måske nu, du skal genoptage bordtennis? Her spiller vi bordtennis men glemmer ikke hyggen. Der er også plads til snak og mindst en kop kaffe i godt selskab. Du kan låne bat og bolde, så du skal bare komme i noget tøj du kan lide at bevæge dig i. Du er velkommen til en gratis prøvetime.

Sted: Parkskolen 76, 2630 Taastrup i festsalen (indgang 100 meter nede ad Rødkælkevej og ind til højre)

Tidspunkt: Mandag kl. 10:00-12:00

Ønsker du mere information om holdet, kan du kontakte Peter.

Kontakt: Peter, tlf.: 24244805

 

Fodbold Fitness er en blanding mellem fitness-øvelser og basisfodbold. Vi er et hyggehold, hvor ALLE kan deltage uanset træningsniveau. Mange har ingen fodbold erfaring overhovedet. Men vi samles om fysisk aktivitet og griner meget (rigtig meget) under hver træning. Vi er et socialt hold i alle aldre. Lige nu fra 28 år til 50 år, men alle er velkomne uanset alder. Der stilles ingen krav til mødepligt, man kommer hvis det er muligt, og hvis man er skadet eller udfordret på andre ting, så tages der hensyn til dette. Vi er ofte nogle stykker der bliver i cafeen efter træningen, for lige at få sludret af over en tår at drikke. Vi glæder os til at byde nye medlemmer velkomne. Du er velkommen til et par gratis prøvetimer.

Sted: Taastrup FC, Sydskellet 1, 2630 Taastrup.

Tidspunkt: onsdag kl. 18:30-20:00

Du kan finde mere information om holdet og tilmelde dig på Taastrup FC’s hjemmeside

Kontakt: Frank, mail: forretningsfoerer@taastrupfc.com, hvis du har spørgsmål til holdet.

 

Dette Fodbold Fitness hold er til dig, der gerne vil i form på en sund, sjov og social måde. Holdet er det helt rigtige for dig, hvis du godt kan lide at finde dit indre legebarn frem, når der er bolde i nærheden, men bare mangler nogle at spille bold sammen med.

Vi er et socialt hold ældre herrer, der har spillet bold sammen længe, men der er altid plads til endnu et medlem. Der stilles ingen krav til mødepligt, man kommer hvis det er muligt, og hvis man er skadet eller udfordret på andre ting, så tages der hensyn til dette. Vi får en sludder over en tår at drikke efter træningen. Sidste torsdag i hver måned spiser vi frokost sammen. Vi glæder os til at byde nye medlemmer velkomne, og du er velkommen til et par gratis prøvetimer.

Sted: Taastrup FC, Sydskellet 1, 2630 Taastrup.

Tidspunkt: torsdag og lørdag fra kl.10:00 til kl. 11:00 (udendørs)

Der spilles udendørs hele året rundt (kunstgræs i vintersæson).

Du kan finde mere information om holdet og tilmelde dig på Taastrup FC’s hjemmeside

Kontakt: Frank, mail: forretningsfoerer@taastrupfc.com, hvis du har spørgsmål til holdet.

Vil du gerne dyrke motion, men kan du ikke lige finde noget, der passer til dig? Så kom og vær med på dette hold, hvor du får lot at prøve en masse forskelligt motionsgymnastik, styrketræning, udendørs gå/løemotion, dans, sportslege og spil. Det færdige program uddeles på holdet. Her bliver 2 træninger aldrig ens, og vi lover, du får rørt dig, og at du kommer til at mærke steder på kroppen, som du ikke kendte. Alle kan være med, da du træner med udgangspunkt i din egen krop og formåen. Der er plads til hyggeligt samvær og sjov på dette hold, og ambitionen er også, at vi kan deltage i forskellige motionsarrangementer i løbet af året, fx. motionsløb, danseevents, mv. Dette er selvfølgelig helt frivilligt. Vi er alle voksne, og er du fyldt 18 år, er du velkommen på holdet.

Sted: Torstorp skole i salen, Torstorpvej 1, 2630 Taastrup

Tidspunkt: Tirsdag kl. 18:00-19:00

Du kan finde mere information om holdet og tilmelde dig på Taastrup Gymnastikforenings hjemmeside

Kontakt: Julie, mail: info@tgf.dk

 

 

Vi vil lære dig at løbe på en hyggelig og social måde, en stor fordel ved at løbe i klub. Træningen er tilrettelagt, så alle kan være med. Vi starter med at gå og løbe meget lidt. Efter 12 uger vil de fleste kunne løbe i 30 minutter. Vi går langsomt frem, så vi undgår skader. Nyløber programmet er gennemprøvet og vi ved det virker. Løb er en holdsport, hvor der er noget for alle typer løbere.

I begyndelsen kræves ikke egentligt løbetøj, almindeligt sportstøj og sportssko er fint. Der kræves ikke noget udstyr.

Den første måned er gratis prøvemåned. Der opstarter et hold hvert forår og efterår

OBS: Deltagere uden løbeerfaring kan starte på begynderholdet fra startdatoen og højst 4 uger senere. Deltagere med løbeerfaring kan starte når som helst.

 

Sted: Ud for TIK klubhuset, Parkvej 78, 2630 Taastrup.

Tidspunkt: tirsdag og torsdag kl.18:30 (de første uger er der selvtræning i weekenden, senere i forløbet er der også træning søndag kl. 09:00)

Du kan tilmelde dig på TIK Løbernes hjemmeside

Kontakt: Max, tlf.: 30895124, mail: formand@tik-loberne.dk hvis du har spørgsmål.

 

Minigolf er for alle. Lige meget om du er den stille, den passionerede, den ambitiøse eller den, der er der for hyggens skyld – alle bliver budt velkomne med hjælpsomhed, venlighed og respekt. Minigolf er en social og hyggelig udendørssport og indendørs, der kan spilles af alle – uanset alder og fysik. Det kan tage tid at lære reglerne helt til bunds, men det skal man ikke lade sig afskrække af. Dine medspillere på holdet skal nok tage hånd om det og langsomt lære dig reglerne, mens I spiller. Som klubmedlem kan du spille minigolf, så ofte du vil og hele året. Udendørsæsonen for minigolf er 1. april -1. oktober, og det er her, du har mulighed for at starte til minigolf. Du kan møde nye mennesker og blive bedre til at spille ved at deltage i klubtræning eller ved at spille med i nogle af de mange klubturneringer, der arrangeres.

Der kræves ikke udstyr for at komme i gang, vi stiller køller og bolde til rådighed.

Du er velkommen til en gratis prøvetime, hvor du kan afprøve om minigolf er noget for dig.

Sted: Taastrup Idrætscenter, Parkvej 78, 2630 Taastrup – banerne ligger efter svømmehallen.

Tidspunkt: Udendørs (1. apr.-1.okt.) Mandag og onsdag kl. 18:00-20:00, tirsdag og søndag kl. 10:00-12:00

Indendørs (1.otk-1.apr.) Lørdag kl. 10:00-13:00.

Du kan finde mere information om holdet og tilmelde dig på TIK Minigolfs hjemmeside

Kontakt: mail: minigolf@tik.dk.

 

Høje-Taastrup bokseklub tilbyder motionsboksning for dig, der gerne vil øge din kondition, samtidig med at du opbygger din muskelmasse. Træningen indeholder en variation af styrketræningsøvelser og øvelser, hvor vi får pulsen op. I træningen indgår forskellige redskaber, som kendes fra crossfit såsom kettlebells, slamballs, elastikker og kasser, men vi lover, at du får en instruktion til, hvordan man bruger alle redskaberne. Du lærer at bevæge jer som en bokser og slå rigtigt på en sandsæk. Mellem de enkelte omgange på sandsækken, vil vi gennemføre cirkeltræning med mange forskellige øvelser. Træningen bliver tilpasset dit niveau, så alle kan være med.

Du er velkommen til et par gratis prøvetimer. Kontakt Malene Høje Taastrup Bokseklub, hvis du vil prøve motionsboksning inden du tilmelder via via bokseklubbens hjemmeside

Sted: Lindehaven 4-6 (Gymnastiksalen), 2630 Taastrup.

Tidspunkt: Tirsdag kl. 10:30-11:30 og torsdag kl. 11:00-12:30

Du kan finde mere information om holdet og tilmelde dig på Høje-Taastrup Bokseklubs hjemmeside

Kontakt: Malene, mail: Høje Taastrup Bokseklub

 

Høje-Taastrup bokseklub tilbyder +65 Motionsboksning. Træningen er for dig +65 år, der gerne vil komme i bedre form eller bevare den nuværende gode form. Du vil opleve, at blive en del af en forening, hvor fællesskabet prioriteres højt.

Alle kan være med på dette hold, hvis der er øvelser du ikke kan pga. en skade eller skavank, finder vi en alternativ øvelse til dig.
+65 Motionsboksning er en blanding af pulstræning, styrketræning og balance øvelser. I træningen indgår forskellige redskaber, som kendes fra crossfit såsom kettlebells, slamballs, elastikker og kasser, men vi lover, at du får en instruktion til, hvordan man bruger alle redskaberne. Vi laver øvelser med egen kropsvægt, træner balance og laver udstræknings øvelser, og selvfølgelig skal du også lære at bokse på en sandsæk.
Vi træner i 1 time, og så er der tid til en kop te/kaffe efter træningen.
Vi har udstyr du kan låne, men det anbefales at du med tiden køber dit eget udstyr, som kan købes i klubben til overkommelig pris.

Du er velkommen til et par gratis prøvetimer. Kontakt Malene Høje Taastrup Bokseklub, hvis du vil prøve +65 Motionsboksning inden du tilmelder dig via bokseklubbens hjemmeside.

Sted: Lindehaven 4-6 (Gymnastiksalen), 2630 Taastrup.

Tidspunkt: Torsdag kl. 9:30-11:00

Du kan finde mere information om holdet og tilmelde dig på Høje-Taastrup Bokseklubs hjemmeside

Kontakt: Malene, mail: Høje Taastrup Bokseklub

 

Gangforeningen Taaspidserne tilbyder gåture i godt selskab med andre deltagere. Taaspidserne dyrker ingen former for konkurrence, idet det er motionsgang, natur og socialt samvær, der er i højsædet. Der er altid en turleder med på alle ture, som står for at planlægge ruten og holde styr på tropperne. Vi går i blæst, sne, sol og regn. Det handler kun om at være klædt på til turen. Efter træningsturen hygger vi os med kaffe/te i cafeen i Medborgerhuset for dem der har lyst. Du er velkommen til at komme og prøve at gå med, før du melder dig ind i foreningen. Du kan vælge at gå 5 km, 6 km 10 km eller 15 km.

Sted: Medborgerhuset, Taastrup Hovedgade 71, 2630 Taastrup

Tidspunkt: Tirsdag kl. 09:30 og onsdag kl. 18:30

Du kan tilmelde dig på Taaspidsernes hjemmeside

Kontakt: Ole, tlf.: 20642063 eller mail: oleosted@gmail.com

 

Holdeter for dig der er +30 år, der ønsker motion og springtræning uanset niveau. Evt. forældre, der på egen krop vil mærke den træning børnene går til. Det er først og fremmest meningen, at vi skal have det sjov. Det er kutyme, at sidespringet varmer op med Styrke, Puls og Motion-holdet, som træner i timen før, for så derefter at springe på redskaberne. Ønsker man ikke at bruge Styrke, Puls og Motionsholdet som opvarmning, skal du selv sørge for at varme op inden Sidespringets træning starter.

Vi hjælpes ad med redskaber og til tider også med modtagning. Holdet deltager i Taastrup Gymnastik Forenings egen lokalopvisning, hvis der er stemning for det.

Sted: Torstorp skole i hallen, Torstorpvej 1, 2630 Taastrup

Tidspunkt: Mandag kl. 18:30-19:30

 

Du kan finde mere information om holdet og tilmelde dig på Taastrup Gymnastikforenings hjemmeside

 

Kontakt: Julie, mail: info@tgf.dk

 

 

 

 

Taastrup Gymnastik Forening tilbyder Styrke, puls og motion, som er fysisk træning, der får kroppen i form og humøret i vejret. Der indgår redskaber fra gymnastikkens verden med fokus på fysisk udholdenhed og træning. Der kræves ingen forudsætninger for at deltage på holdet - men vi forventer at du medbringer godt humør og er klar til at svede. Vi er alle voksne, og er du fyldt 18 år, er du velkommen på holdet.

Sted: Torstorp skole i hallen, Torstorpvej 1, 2630 Taastrup

Tidspunkt: Mandag kl. 17:30-18:30

Du kan finde mere information om holdet og tilmelde dig på Taastrup Gymnastikforenings hjemmeside

 

Kontakt: Julie, mail: info@tgf.dk

Swim Team Taastrup tilbyder svømning til voksne begyndere. Her vil du lære basale svømmefærdigheder til bevægelse i vand. Holdet er perfekt for førstegangssvømmere. Der vil blive undervist i at flyde, og hvordan man skaber en god fremdrift, når man skal svømme crawl og rygsvømning. Du vil desuden få redskaber til at kunne få hovedet under vand, hvis du ikke føler dig tryg ved dette. Vi fokuserer på at skabe en atmosfære, hvor alle hjælper hinanden. De angivne tidspunkter for hold på Swim Team Taastrups hjemmeside er tidspunktet, hvor man skal stå klar i sit badetøj i svømmehallen.

Sted: Taastrup Svømmehal, Parkvej 78A, 2630 Taastrup.

Tidspunkt: tirsdag kl. 19:00 – 19:45

Du kan finde mere information om holdet og tilmelde dig på Swim Team Taastrups hjemmeside 

Kontakt: Helle, mail: helle@sttsvoem.dk, hvis du har spørgsmål.

I veteransport er der mange muligheder for at være fysisk aktiv. Vi vægter det gode sammenhold og her er plads til alle. Her kan du bl.a. prøve kræfter med:

 • Yoga
 • Volley
 • Boccia
 • Kroket
 • Motion Fitness
 • Bowling
 • Spinning
 • Petanque
 • Stavgang
 • Minitennis
 • Handicapsvømning

Du kan se veteransports aktiviteter ved at klikke her. Link til sæsonprogram

Sted: Flere steder i Taastrup

Tidspunkt: Afhænger af aktiviteten

Kontakt: Annie, tlf.: 43996308, mail: anniemorelli@outlook.dk

 

Sengeløse

Krocket er kendt som et havespil for børn og voksne og synonym med dansk hygge, men krocket som sportsgren er dog meget mere end det. I Sengeløse Idrætsforening er det en seriøs, men sjov sportsgren. Man spiller i to-mandshold, og spillet foregår udendørs på en græsbane på 20 x 30 meter. Det er et meget socialt spil, - man hygger sig og får en masse frisk luft, mens man spiller. Det kræver ikke en god fysik, men drejer sig om at tænke sig om. Det er et taktisk spil med masser af sjov, strategi og spænding. Alle kan spille krocket – uanset alder, køn og fysik.

Det tager lidt tid at lære reglerne helt til bunds, men det skal man ikke lade sig afskrække af. Din instruktør samt de andre på holdet skal nok tage dig i hånden og langsomt lære dig reglerne, mens I spiller. Når du spiller krocket, får du trænet hele kroppen på en skånsom og hyggelig måde. Du holder hjernen frisk og får masser af frisk luft og godt fællesskab. Det kræver intet udstyr at komme i gang. Vi stiller alt til rådighed. Du er velkommen til 2 gratis prøvetimer.

Sted: Boldbanerne ved Sengeløse Hallen, Spangåvej 9, Sengeløse, 2630 Tåstrup.

Tidspunkt: torsdag kl. 13:15 – 16:00 (tidsinterval aftales efter deltagernes ønsker)

Du kan finde mere information om holdet og tilmelde dig på Sengeløse Idrætsforenings hjemmeside

Kontakt: Tina, tlf.: 26843616, mail: Tina.agnethe@gmail.com, hvis du har spørgsmål.

 

Du kan gå til stavgang hos Sengeløse Idrætsforening. Stavgang er en god og effektiv motion for mennesker med gigt eller anden form for besvær i muskler og led, ligesom det er godt hvis du har balanceproblemer.

Når du går med stave, bruges armene mere aktivt – og foruden armenes og benenes muskler træner du også nakke-, ryg- og mavemuskler. At benytte stave til stavgang er ikke det samme som at gå med stok, og stavene er ikke et hjælpemiddel, men et motionsredskab. Alligevel vil stavene gøre det lettere at holde balancen. Har du balanceproblemer kan stavene betyde, at du igen tør gå en tur i skoven på ujævnt underlag.

Stavgang er også et godt alternativ til træning af konditionen og vil for de fleste være en meget effektiv måde at træne på, frem for bare at gå almindeligt. Selvom dit energiforbrug øges, opleves det ikke specielt anstrengende. Det er sjovt og hyggeligt, og du får masser af frisk luft og oplever et dejligt fællesskab. Du vil blive taget godt imod, og vil komme til at gå i en meget lille gruppe. Vi starter med en kort fælles opvarmning, hvorefter vi deles i forskellige hold, afhængigt af hvor hurtigt og hvor langt man ønsker at gå. Har du nogle skavanker vil vi starte med en kort tur, og så kan vi langsomt øge turens længde, når din krop kan klare det. Vi går i det naturskønne område rundt om Sengeløse.

Husk at medbringe nogle gode spadseresko, som du går godt i (gummisko eller lign. med god stødabsorbering. Vi glæder os til nogle dejlige ture med dig. Du er velkommen til 2 gratis prøvetimer.

Sted: Foran Sengeløsehallen, Spangåvej 9, Sengeløse, 2630 Taastrup.

Tidspunkt: tirsdag kl. 09:30 – 11:30 (tidsinterval aftales efter deltagernes ønsker)

Du kan finde mere information om holdet og tilmelde dig på Sengeløse Idrætsforenings hjemmeside

Kontakt: Tina, tlf.: 26843616, mail: Tina.agnethe@gmail.com, hvis du har spørgsmål.

Hedehusene og Fløng

Kom i topform med indoor cycling og få styrket din kondition og udholdenhed. På dette hold får du nemlig pulsen op i en længere periode, hvilket er rigtig godt for dit kredsløb og er med til at øge din kondition. Indoor cycling er for dig, der tænder på power og høj puls. Indoor Cycling - er cykling indendørs med en instruktør, der fører dig igennem kortere og længere intervaller. Der cykles både stående , siddende, stejlt op ad bakke, i acceleration, i tungt og i let tråd. Vi kører på nye SMARTBIKE+ og bruger appen Intelligent Cycling - Prøvetime er muligt om lørdagen efter aftale.

Sted: Foreningslokalet på Hedehusene Skole, Græshøjvej 4, 2640 Hedehusene.

Tidspunkt: tirsdag, torsdag og lørdag kl. 09:00-10:00, mandag kl. 17:30-18:30, Tirsdag kl. 18:00-19:00 og torsdag kl. 18:00-19:00

Du kan finde mere information om formiddagshold og tilmelde dig på Hedehusene Idrætsforenings hjemmeside

Vil du have muligheden for at træne på både aftenhold og formiddagshold, kan du finde mere information og tilmelde dig på Hedehusene Idrætsforenings hjemmeside

Kontakt: Camilla, tlf.: 53774098, mail: camilla@hedehuseneif.dk, hvis du har spørgsmål.

 

 

 

I Hedehusene Idrætsforening kan du deltage på holdet Motion for livet, hvor der er højt humør og plads til individuelle hensyn. Motion for livet er et hold, hvor vi igennem forskellige øvelser vil styrke hele din krop, din balance såvel som dine led og muskler. Der tages individuelle hensyn, hvis du døjer med dårlig ryg og livsstils-sygdomme. Det er også holdet for dig, som ikke har trænet længe, og som har brug for at starte blidt op. Kom og prøv det - et dygtigt team af instruktører venter på dig. Du er velkommen til en gratis prøvetime.

Sted: Pigesalen på Hedehusene Skole, Græshøjvej 4, 2640 Hedehusene.

Tidspunkt: torsdag kl. 16:00 –  16:55 og kl. 17:00 - 17:55

Du kan finde mere information om holdet på Hedehusene Idrætsforenings hjemmeside

Kontakt: Ulla, mail: ullajoer@gmail.com, hvis du har spørgsmål

 

 

 

Dance'n' muscle for dig, som elsker at bevæge dig til musik. En time, hvor du bliver præsenteret for flere forskellige genrer i dansens verden. Fra latinamerikanske rytmer til ballroom's cha cha cha eller slowfox. Vi danser til tidens musik samt gamle klassikere, der kan bringe minder frem.

Den sidste halvdel af timen bruger vi på at styrke muskulatur i de større muskelgrupper mave, ryg, lår m.m.

Der skal svedes, grines, danses, hygges, forbrændes og hvad vi ellers finder på.

Holdet er også for mænd, og du er velkommen til en gratis prøvetime.

Sted: Festsalen, Fløng skole, Fløng Byvej 24, Fløng, 2640 Hedehusene

Tidspunkt: tirsdag kl. 18.05 - 19.00

Du kan finde mere information om holdet og tilmelde dig på Fløng-Hedehusene Idræts hjemmeside

Kontakt: Sine, tlf.: 30913050 eller mail: sine.nordbo@live.dk

 

 

Vi arbejder primært efter principperne i Hatha yoga samt genskabelse af balance mellem krop og sjæl.

Hatha dækker over den fysiske yogapraksis og for langt de fleste yogaformer der bliver undervist i. I den vestlige verden, er den overordnede kategori Hatha yoga. Vi har fokus på styrke, udholdenhed, fleksibilitet og indre ro.

Vi starter timen med rolige opvarmningsøvelser samt åndedrætsøvelser, herefter fortsætter vi yogaøvelserne, de såkaldte asanas. Vi afslutter timen med 5-7 minutters afspænding.

Sted: Festsalen, Fløng skole, Fløng Byvej 24, Fløng, 2640 Hedehusene

Tidspunkt: tirsdag kl. 19:05-20:00

Du kan finde mere information om holdet og tilmelde dig på Fløng-Hedehusene Idræts hjemmeside

Kontakt: Sine, tlf.: 30913050 eller mail: sine.nordbo@live.dk

 

 

REHAPPY Ballroom Fitness for dig, som gerne vil danse i et roligere tempo. Dette er holdet, hvor alle kan deltage uanset fysiske udfordringer.

Der kan danses alene eller med partner, om du er siddende, stående med støtte eller stående, så kan du deltage.

Vi tager udgangspunkt i de klassiske danse som vals, cha-cha-cha, rumba, slow fox og mange flere. Fokus er på, hvad du kan, kombineret med bevægelse, rytme og masser af god musik.

Om du ikke har danset før, betyder intet, da vi tilpasser undervisningen, så alle kan deltage.

Du skal bare møde op enten alene eller medbringe din yndlings partner, veninde, ven eller andre, som gerne vil danse med.

Det bliver garanteret en hyggelig og sjov mandag formiddag i livsglædens tegn.

Kim, som er underviser på holdet, er uddannet instruktør i netop REHAPPY Ballroom Fitness, som er udviklet af Elisabeth Dalsgaard.

Kim har selv brugt dansens positive effekter efter en blodprop i hjernen.

Du er velkommen til en gratis prøvetime.

Sted: Vi mødes i Hedehuset, Hovedgaden 371 B, 2640 Hedehusene

Tidspunkt: Mandag kl. 10:00 - 11:00

Du kan finde mere information om holdet og tilmelde dig på Fløng-Hedehusene Idræts hjemmeside

Kontakt: Kim, tlf.: 27851262, hvis du har spørgsmål

 

 

Glemmer du - så husker... På dette hold danser vi til gamle klassikere, nymodens rytmer og alt den dejlige musik derimellem.

Fru Violet byder op til dans - uden partner. Samba, slowfox, engelsk vals og jive er måske kendte rytmer, måske helt nyt for dig. På dette hold kommer vi igennem alle rytmer, og der vil også være et par freestyles. ALLE kan være med - og det er ikke et krav at du er 50+.

Fokus vil være på livsglæde, at nyde musikken og hinandens selskab. Samtidig får vi trænet balancen, hjernecellerne, de store muskelgrupper samt lattermusklerne.

Ingen erfaring er nødvendig - vi træder trinene sammen.

Vi glæder os til at danse sammen med sig, og du er velkommen til en gratis prøvetime. 

Sted: Vi mødes i Hedehuset, Hovedgaden 371 B, 2640 Hedehusene

Tidspunkt: torsdag kl. 10.00 - 11.00

Du kan finde mere information om holdet og tilmelde dig på Fløng-Hedehusene Idræts hjemmeside

Kontakt: Sine, tlf.: 30913050 eller mail: sine.nordbo@live.dk

 

 

SMART-træning består af fysiske øvelser, aktiviteter og lege.

Fokus er på at sætte logiske, motoriske og sensoriske momenter i spil samtidig. Det betyder, at det kræver din fulde koncentration.

Øvelserne kan være lettere fysisk krævende - vær opmærksom på at din hjerne kommer på hårdt arbejde.

Din hjerne får et boost med SMART-træning. Din hukommelse og koncentration bliver udfordret samtidig med, at du træner din balance og koordination.

Det er træning for dig, der gerne vil holde hjernen skarp og udnytte dens potentiale. Nøjagtig som du kan holde musklerne ved lige ved træning, kan du holde din hjerne i gang ved løbende at give den udfordringer, der kræver koncentration og fokus.

Alle kan have gavn af træningen - uanset alder - og alle kan være med. Træningen foregår på hold, hvor der er fokus på det sociale aspekt og på, at det skal være sjovt at træne sammen.

Et forløb er 12 gange.

Gennem SMART-træning kan du:

 • Forbedre din koncentrationsevne
 • Forbedre din hukommelse og opmærksomhed
 • Styrke din balance og koordination
 • Forbedre din evne til at skabe overblik og strukturere komplekse opgaver
 • Styrke din indlæringsevne
 • Gøre dig bedre til at træffe beslutninger
 • Forbedre dit samsyn, så du bedre kan styre og time dine bevægelser

Sted: Vi mødes i Hedehuset, Hovedgaden 371 B, 2640 Hedehusene

Tidspunkt: torsdag kl. 11.00 - 12.00

Du kan finde mere information om holdet og tilmelde dig på Fløng-Hedehusene Idræts hjemmeside

Kontakt: Sine, tlf.: 30913050 eller mail: sine.nordbo@live.dk

Fritid på sporet - Leder du efter en fritidsaktivitet med fysisk aktivitet og socialt samvær i Hedelands natur, så er der mulighed for at blive frivillig i Industribaneklubben (IBK).

Baneafdelingen på Hedelands Veteranbane beskæftiger sig med anlæg og vedligeholdelse af sporet. Det omfatter bl.a. arbejde med anlæg og vedligeholdelse af spor, perroner og beplantningen langs banen. En stor del af arbejdet kræver ingen særlige forudsætninger, og der vil være sidemandsoplæring, så du bliver introduceret til opgaverne mens de udføres. Det meste af arbejdet foregår udendørs året rundt.

Baneafdelingen ledes af Banechefen, men arbejdet planlægges oftest i fællesskab og ud over lørdagens faste møde, samles ofte små hold på hverdage i løbet af ugen og løser en lang række små opgaver.

Det er muligt at låne slidstærkt arbejdstøj og sko med stålsnude. Der er ligeledes mulighed for at komme og se på aktiviteten før der betales kontingent. 

Sted: Hedehusgården, Brandhøjgaardsvej 2, 2640 Hedehusene.

Tidspunkt: lørdag ca. kl. 9:00-17:00 hele året rundt.

Du kan finde mere information og tilmelde dig på Industribaneklubbens hjemmeside.

Hvis du er nysgerrig, kan du følge med i Industribaneklubben arbejde på vores blogspot.

Kontakt: Claus tlf.nr.: 28752908 eller mail: post@ibk.dk, hvis du har spørgsmål.

Hvis du har lyst til at spille sjov fodbold med god aktivitet af hele kroppen, så kom og vær med. Der er intet krav om erfaring med fodbold eller god kondition - her kan alle være med, både mænd og kvinder og i hvilken som helst alder.

Gå-fodbold adskiller sig fra det normale fodboldspil ved, at det hverken er tilladt at løbe eller tackle og mængden af fysisk kontakt er minimal. Man kan derfor være med selv med småskavanker, livsstilssygdomme eller begrænset kondition. 

Kom i det tøj og de sko, som du har lyst til - du behøver ikke fodboldstøvler for at deltage.

Du er velkommen til et par gratis prøvetimer inden du tilmelder dig. Du kan tilmelde dig på Fløng Hedehusene Fodbolds hjemmeside

Sted: Vi mødes på kunstbanen i Fløng-Hedehusene Fodbold, Stenbuen 34, 2640 Hedehusene.

Tidspunkt: mandag kl. 10:00-11:00

Kontakt: Line, tlf.: 40622853 (efter kl.15) eller mail: line.olsson7@gmail.com

Du har måske engang spillet håndbold og savner fællesskabet i håndboldklubben? Måske spiller du ikke længere på grund af travlhed, småskader eller lidt ekstra kilo på maven?

Måske har du aldrig spillet håndbold før?

Five-a-side Håndbold er et fem-mod-fem-spil på 2/3 bane uden dommer. Det er udviklet til tidligere håndboldspillere, men der er fuld knald på, uanset alder og niveau - alle kan spille Five-a-side Håndbold også selvom du ikke har prøvet det før, og du ikke kender til reglerne.

Skal du spille Five-a-side skal du kunne løbe rundt på banen, men der spilles typisk korte kampe med høj intensitet, så bare rolig, der er også pauser undervejs. Det er ikke en forventning, at man har erfaring med håndbold fra tidligere.

I Five-a-side er fokus lige så meget på 3. halvleg (vi hygger os efter træningen) som på selve spillet.

Vi er en gruppe der blandt andet består af engagerede forældre til medlemmer i foreningen, og vi tager altid imod dig med et smil.

Five-a-side Håndbold er:

 • høj puls og masser af mål
 • korte kampe med høj intensitet
 • et sjovt og dynamisk spil uden nærkontakt
 • mange bolderobringer og flotte detaljer
 • den perfekte opvarmning til 3. halvleg

Sted: Hedehushallen, Charlottegårdsvej 4, 2640 Hedehusene

Tidspunkt: Torsdag kl. 20:00-22:00 (vi stopper når vi er trætte)

Du kan tilmelde dig på Fløng-Hedehusene Håndbolds hjemmeside

Kontakt: Morten, mail: mwbreum@gmail.com

 

 

 

Seniormotion i Fløng giver dig muligheden for at deltage på et stort hold der mødes for at lave gymnastik sammen - og du er velkommen til at blive en del af fællesskabet.

Gymnastikholdet er for både mænd og kvinder. Der er en instruktør, der guider alle igennem dagens gymnastik. Niveauet er tilrettelagt så alle kan være med.

Den sidste onsdag i måneden afsluttes med medbragt kaffe/te og en lille snak. 

Du er velkommen til en gratis prøvetime.

Vores medlemmer i Seniormotion i Fløng er typisk voksne mennesker af begge køn, som har forladt arbejdsmarkedet, men man er også velkommen selvom man stadig er en del af arbejdsmarkedet.

Det er vigtigt at motionere hele livet - og det skal også gerne være både sjovt og hyggeligt. Derfor er det sociale samvær højt prioriteret på alle hold i Seniormotion i Fløng.

Ud over den ugentlige motion, arrangerer festudvalget sammenkomster på tværs af alle hold.

Sted: Festlokalerne, Hedehushallen, Charlottegårdsvej 4, 2640 Hedehusene

Tidspunkt: onsdag kl. 08.00 (hold 1) og kl. 09.00 (hold 2)

Tilmelding sker gennem holdleder Kirsten, se kontaktoplysninger nedenfor.

Kontakt: Kirsten, tlf.: 28701498 eller mail: kirsten.saldern@mail.dk

 

 

 

Hos Seniormotion i Fløng har du mulighed for at gå til bordtennis. Bordtennis spilles ved et bordtennisbord, hvor spillerne ved hjælp af bat på skift returnerer en let bold over et net, som er spændt ud på tværs af bordet. Det er et spil for to eller fire personer, men du behøver ikke at samle et helt hold for at deltage, du kan bare komme som du er.

Holdet består af både mænd og kvinder med en aldersspredning fra 60-86 år, men du er også velkommen, hvis du er yngre eller ældre.

Vi lægger vægt på at alle skal være velkomne, uanset kvalifikationer.

Det er muligt at låne bat i foreningen, og du er meget velkommen til en gratis prøvetime.

Bordtennis skal være hyggeligt, rart og spændende, så vi glæder og til at tage imod dig på banen.

Vores medlemmer i Seniormotion i Fløng er typisk voksne mennesker af begge køn, som har forladt arbejdsmarkedet, men man er også velkommen selvom man stadig er en del af arbejdsmarkedet.

Det er vigtigt at motionere hele livet - og det skal også gerne være både sjovt og hyggeligt. Derfor er det sociale samvær højt prioriteret på alle hold i Seniormotion i Fløng.

Ud over den ugentlige motion, arrangerer festudvalget sammenkomster på tværs af alle hold.

Sted: Fløng skoles gamle gymnastiksal, Fløng Byvej 24, 2640 Hedehusene

Tidspunkt: tirsdag kl. 15:00-17:30 

Tilmelding sker gennem holdleder Poul, se kontaktoplysninger nedenfor.

Kontakt: Poul, tlf.: 24642888 eller mail: poul-vagner@hotmail.com

Kom på cykeltur med seniormotion i Fløng. Cykelholdet består af personer med forskellige indgangsvinkler til cykling og motionsformer. Vi prøver at tilgodese alle med forskellige motionsniveauer.

Vi starter med at ca. 18-22 km og øger gradvis km antal til max 35-38 km. 

Det er gruppen der beslutter tempoet for, hvor hurtigt der cykles på turene.

Vi holder ca. 3 pauser (2 pauser på 5-10 min og 1 pause på 30 min), hvor vi hyggesnakker og hviler benene. Det er en god ide at have en flaske vand med på turene.

Det er et krav, at man cykler med cykelhjelm. Der cykles på egne cykler - både almindelige og eldrevne cykler.

Du er velkommen til en gratis prøvetime.

Vores medlemmer i Seniormotion i Fløng er typisk voksne mennesker af begge køn, som har forladt arbejdsmarkedet, men man er også velkommen selvom man stadig er en del af arbejdsmarkedet.

Det er vigtigt at motionere hele livet - og det skal også gerne være både sjovt og hyggeligt. Derfor er det sociale samvær højt prioriteret på alle hold i Seniormotion i Fløng.

Ud over den ugentlige motion, arrangerer festudvalget sammenkomster på tværs af alle hold.

Sted: Parkeringspladsen ved Fløng svømmehal, Fløng Byvej 24, 2640 Hedehusene

Tidspunkt: tirsdag kl.09:00

Tilmelding sker gennem holdleder Ole, se kontaktoplysninger nedenfor.

Kontakt: Ole, tlf.: 26907858 eller mail: stenalderen@gmail.com

Er du tidligere opvisnings- eller konkurrence gymnast, eller bare har mod på at springe på et uformelt senior+ hold, så er Haveforeningen ideel for dig. Dette holds mission er at tilbyde lækre faciliteter i Nærheden til gymnaster, som ikke er helt klar til at stoppe deres karriere, eller dem som mener det er tid til at genoptage kolbøtterne. Eneste krav er at du kan indfri aldersgrænsen på 22 år.

 

Træningen foregår med fælles ansvar, hvor alle byder ind med ideer til træningen, og med det fælles mål at have nogle hyggelige timer med masser af spring. Så om dit niveau er til den skve kolbøtte, full-half eller noget helt tredje, er du velkommen i Haveforeningen. Holdet overvejer deltagelse i 3-4 opvisninger over foråret, såfremt der er stemning for det.

 

Sted: Springcenter Nærheden, Sejlbjerg Alle 5, 2640 Hedehusene

 

Tidspunkt: Søndag kl. 10:00-12:00

 

Du kan finde mere information om holdet og tilmelde dig på Taastrup Gymnastikforenings hjemmeside

 

Kontakt: Louise, mail: Formand@tgf.dk

30 min - længere tid behøver træning ikke at tage.

Styrke. Høj intesitet, og plads til grin.

Vi arbejder med egen kropsvægt (gys), så det eneste du skal medbringe, er dig selv, vand og et håndklæde. Evt. en trænings- eller yoga-måtte til at ligge på.

Lyder det som noget for dig, så kom og giv den gas.

 

Sted: Springcenter Nærheden, Sejlbjerg Alle 5, 2640 Hedehusene

 

Tidspunkt: Mandag kl. 17:00-17:30

 

Du kan finde mere information om holdet og tilmelde dig på Taastrup Gymnastikforenings hjemmeside 

 

Kontakt: Julie, mail: info@tgf.dk

 

Qi gong er et gammelt kinesisk træningssystem, der består af forskellige øvelser med formål at styrke, regulere og kultivereoptagelsen af qi (energi/æter/luft) til bedring af kroppen og sindets tilstand. Qi gong kan spores mange tusinde år tilbage og udspringer af den samme holistiske forståelse af kroppen som traditionel kinesisk medicin. Øvelserne har altid indgået som et vigtigt element i behandling og rehabilitering indenfor det kinesiske (asiatiske) sundhedssystem. Alle er i stand ti lat træne Qi gong uanset alder, helbredstilstand og fysik. De bløde øvelser hverken stresser eller belaster kroppen. På kurset lærer du det grundlæggende qi gong sæt, 18 mønstre (shiba shi). Klassen sluttes af med ca. 15 minutters stillesiddende øvelser; det lille himmelske kredsløb, der træner evnen, at lytte (mærke) ind i kroppen

Sted: Kultur og fritidscenter Hedehuset, Hovedgaden 371 B, 2640 Hedehusene, Lokale 2

Tidspunkt: Mandag 17:00-18:00

Du kan finde mere information om holdet og tilmelde dig på Hedehusene Idrætsforenings hjemmeside

Kontakt: Nils, tlf.: 20999020, mail: kontakt@taiji-guan.dk

 

På vores motionsfloorball hold får man sved på panden. Floorball er en holdsport i familie med hockey. Det er et medrivende idrætskoncept med dokumenteret sundhedseffekt. Der spilles med foreningens stave og bolde.
 
Sted: Pigesalen på Hedehusene skole, Græshøjvej 4, 2640 Hedehusene.
 
Tidspunkt: Mandag kl. 16:30-17:45 og tirsdag kl. 17:00-19:00. +50 år spiller torsdag kl. 17:30-18:30
 
Du kan finde mere information om holdet og tilmelde dig på Hedehusene Idrætsforenings hjemmeside
 
Kontakt: Bennie, tlf.: 27140363, mail: benniemissel@hotmail.dk

 

Hvis du vil have det sjovt, - men ikke er så rørig, så er dette holdet for dig. Her vil Ana sørge for at du bevæger dig, og holder kroppen i gang. Vi arbejder med din balance, koordination, har fokus på de forskellige muskler i lår, mave, ryg og bækkenbund - Kom - og bliv en del af den god stemning.

Sted: Drengesalen på Hedehusene skole, Græshøjvej 4, 2640 Hedehusene

Tidspunkt: Onsdag 16:00-17:30

Du kan finde mere information om holdet og tilmelde dig på Hedehusene Idrætsforenings hjemmeside

Kontakt Ana, tlf.: 51293399, mail: sana43@godmail.dk

 

On-line aktiviteter

Nu har du mulighed for at være med til en dejlig omgang morgengymnastik hjemme i din egen stue.

Når du tilmelder dig online morgengymnastikholdet, bliver du ringet op af instruktøren, og derefter får du tilsendt et link, som du skal bruge hver gang der er træning, så gem gerne mailen.

Vi arbejder lige så stille kroppen igennem, og får sat ugen godt i gang. 

Det kræver ikke nogen redskaber, ud over en stol, at være med. Vi satser på at få en hyggelig 1/2 time sammen, inden dagen rigtigt går i gang.

Husk at man ikke behøver at have sat håret, eller have været i bad - det kan ikke ses eller lugtes igennem skærmen.

Sted: Online via Zoom

Tidspunkt: tirsdag kl. 08:30-09:00

Du kan finde mere information om holdet og tilmelde dig på Hedehusene Idrætsforenings hjemmeside

Kontakt: Ulla, tlf.: 24912824 eller mail: ullajoer@htk.dk

Hold dig orienteret om Høje-Taastrup Kommune

Rådhusstræde 1
2630 Taastrup

CVR: 1950 1817

Telefon: 43 59 10 00
Mail: kommune@htk.dk

Rådhusets åbningstider

Rådhusets lukkedage

Genveje