Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen By- og boligudvikling Ældrevenlig by-projekt

Ældrevenlig by-projekt

Høje-Taastrup Kommune og boligselskabet domea.dk har fået tildelt midler fra Social- og Boligstyrelsen til projekt Ældrevenlig by – sammen skaber vi rum for alle.

Med projektet vil vi undersøge, hvordan vi bedst kan fremme ældres trivsel og frie bevægelighed i boligområderne Gadehavegård og Charlotteager.

Formålet er at forstå og nedbryde de fysiske og sociale barrierer, som seniorer på 65 år eller derover støder på i deres dagligdag i de to boligområder.

Vi ønsker at øge trivslen og at skabe rum for deltagelse i byens liv og lokale fællesskaber. Vi håber, at projektet afføder nye fællesskaber og kan være med til at modvirke ensomhed.

Projektet vil forhåbentligt også give os viden om, hvad der skal til for at løfte seniorers trivsel generelt i hele Høje-Taastrup Kommune og i DFB’s øvrige boligafdelinger.

Hvordan kan du hjælpe?

Vi søger seniorer (65+) fra Charlotteager og Gadehavegård, der vil dele deres erfaringer og viden om, hvordan de bruger deres bydel, så hvis du bor et af de to steder, kan du hjælpe os ved at dele din viden og være med til at skabe de positive forandringer.

Seniorer fra andre bydele er også velkommen til at komme med forslag til fysiske forbedringer, der kan afhjælpe begrænsning i bevægelsesfrihed eller komme med bud på organisatoriske eller sociale tiltag, der kunne stimulere en øget trivsel blandt byens seniorer.

Du kan dele din viden ved at udfylde spørgeskemaet her.

Du kan også kontakte os, hvis du har lyst til at være en del af projektet, eller hvis du har en idé til en aktivitet, du tror andre seniorer også kunne have glæde af.

Kontaktinformation

  • Projektansvarlig: Laura Bøndergaard, Udviklingskonsulent Høje Taastrup Kommune

  • Telefon: 21547033

  • E-mail: lauraban@htk.dk

Lad os sammen skabe en by, hvor alle aldre trives!

Projektet Ældrevenlig By – sammen skaber vi rum for alle er støtte af midler fra Social og Boligstyrelsen

Hold dig orienteret om Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup Kommune
Rådhusstræde 1
2630 Taastrup

CVR: 1950 1817

Telefon: 43 59 10 00
Mail: kommune@htk.dk

Rådhusets åbningstider

Rådhusets lukkedage

Genveje