Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Presserum Information til dig fra din kommune Demensrejsen fra Jorden til Månen – et nyt perspektiv på demens

Demensrejsen fra Jorden til Månen – et nyt perspektiv på demens

Tag ved dette borgermøde med på en rejse fra Jorden til Månen og træd ind i et revolutionerende og nyt perspektiv på demens.

Vi lover, at du får en transformerende aften med folkeformidlings- og demensekspert Vibeke Drevsen Bach, der allerede har åbnet 65.000 danskeres hjerter og ændret billedet af en dyster fremtid med demens.

Vibekes helt enestående faglige teaterfortælling lader os både mærke og se nye måder at forstå og engagere os i hinanden og fremme menneskelig blomstring. Du vil gå derfra med enkle værktøjer, der bidrager til håb og lysere tankegang.

Denne kombinerede teaterforestilling og foredrag henvender sig til alle med interesse inden for demens, nærtstående såvel som fagpersonale.

Borgermødet finder sted tirsdag den 14. maj 2024 kl. 17.30-20.30 i Byrådssalen, Rådhusstræde 1, 2630 Taastrup.  Der vil være en lille forfriskning.

Tilmelding er en nødvendighed og kan ske på mail: demenstilmelding@htk.dk eller på tlf. 4335 2484 senest den 7. maj 2024.

Kvinde med blond hår, hvid bluse og blåt tørklæde om halsen

Vibeke Drevsen Bach står for teaterforestilling og foredrag om demens på rådhuset den 14. maj.

Hold dig orienteret om Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup Kommune
Rådhusstræde 1
2630 Taastrup

CVR: 1950 1817

Telefon: 43 59 10 00
Mail: kommune@htk.dk

Rådhusets åbningstider

Rådhusets lukkedage

Genveje