Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Presserum Information til dig fra din kommune Ferierejse for borgere med en demenssygdom og deres pårørende

Ferierejse for borgere med en demenssygdom og deres pårørende

Har du og din pårørende lyst til en dejlig oplevelse sammen, så tilbyder Høje Taastrup Kommune igen i år en ferierejse for hjemmeboende borgere med en demenssygdom og deres raske ægtefælle, samlever eller anden nærtstående.

Turen går i år til Næstved og foregår i perioden 3.-7. juni 2024.

Der vil blive arrangeret forskellige udflugter i Næstved og omegn. Der er gode muligheder for hyggeligt samvær og for at tale med andre i samme situation, om livet med demenssygdom. Demenskonsulenterne vil være til stede og stå til rådighed. Og der vil være mulighed for at få råd og vejledning.

Du og din pårørende skal være selvhjulpne og være i stand til at kunne gå kortere afstande, kunne komme ind og ud af en bus samt være interesseret i at indgå i sociale sammenhænge og deltage aktivt. 

Praktiske oplysninger

Turen foregår i perioden 3.-7. juni 2024.

Demensteamet arrangerer et orienteringsmøde et par uger før afrejse.

På rejsen er der plads til 8 par (i alt 16 personer) samt to af kommunens demenskonsulenter.

Deltagerbetaling: 1.350 kr. pr. person. Prisen inkluderer helpension, udflugter samt kaffe, te og vand – ekskl. øvrige drikkevarer.

Hvis I er interesseret i at deltage, kontakt da demensteamet senest den 23. april 2024 på tlf. 4359 1699 eller mail: demens@htk.dk. 

Par, der ikke tidligere har deltaget i kommunens ferierejser, vil have fortrinsret.

Hold dig orienteret om Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup Kommune
Rådhusstræde 1
2630 Taastrup

CVR: 1950 1817

Telefon: 43 59 10 00
Mail: kommune@htk.dk

Rådhusets åbningstider

Rådhusets lukkedage

Genveje