Skip til hoved indholdet
  Hjem Om kommunen Presserum Information til dig fra din kommune Invitation til kick-off møde om ny folkepark

Invitation til kick-off møde om ny folkepark

Søndag den 25. februar kl. 10-12 inviterer Høje-Taastrup Kommune alle interesserede til borgermøde om udvikling af Folkeparken i Taastrup. Byrådet har besluttet at igangsætte udarbejdelse af program for områdefornyelse Folkeparken. Folkeparken består af Taastrup Idrætscenter, Mølleparken og de grønne kiler langs Blåkildevej og Højgårdstoften.

Formålet er at skabe en ny og attraktiv grøn oase, som kan give bedre mulighed for aktiviteter, bevægelse, natur, ophold og ro og samtidig medvirke til at skabe sammenhæng og forbindelse til de omkringliggende boligkvarterer.  

Sådan deltager du

Kick-off arrangementet afholdes 25. februar 2024 kl. 10-12 i Taastrup Idrætscenter, Hal B, Parkvej 78, 2630 Taastrup. Tag bare børnene med - der er sørget for leg og aktiviteter.

Program

Kick-off arrangementet varer to timer og består af to ens sessioner af en times varighed, så du kan vælge at møde op kl. 10-11 eller kl. 11-12. Programmet består af korte indlæg med information om projektet, og der vil være en række stationer, hvor du kan komme med input og ideer til Folkeparken: 

 • Velkomst og information om områdefornyelse Folkeparken
  Oplæg om baggrund og formål med områdefornyelsen Folkeparken. 
   
 • Input og idéer til Folkeparken
  Tematiske stationer hvor man har mulighed for at bidrage med viden og ideer til udviklingen af fremtidens Folkepark. Ved stationerne vil der være lokale aktører, kommunale repræsentanter og rådgivere. 
 • Afrunding og tak.

 

Hold dig orienteret om Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup Kommune
Rådhusstræde 1
2630 Taastrup

CVR: 1950 1817

Telefon: 43 59 10 00
Mail: kommune@htk.dk

Rådhusets åbningstider

Rådhusets lukkedage

Genveje