Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Presserum Information til dig fra din kommune Støtte til frivillige sociale indsatser

Støtte til frivillige sociale indsatser

Hvis I er en forening eller gruppe, som gør en frivillig, ulønnet indsats for socialt udsatte grupper i Høje-Taastrup Kommune, har I mulighed for at søge økonomisk støtte til jeres aktiviteter i 2024.

Find regler og ansøgningsskema

På kommunens hjemmeside www.htk.dk/18 kan I se hvem, der kan søge støtte til frivillige sociale aktiviteter, og hvad I kan søge tilskud til. Her finder I også den digitale ansøgningsformular, og en vejledning i, hvordan I udfylder den. 

Hvis I ikke har mulighed for at sende en digital ansøgning, kan I ansøge via det gamle ansøgningsskema. Send ansøgningen på mail til FritidKultur@htk.dk - eller alternativt med posten til Høje-Taastrup Kommune, Fritid og Kultur, Rådhusstræde 1, 2630 Taastrup, att.: Anja Mørkeberg.

Ansøgningsfrist 8. april

Ansøgningsfristen er mandag den 8. april 2024, og uddelingen finder sted i juni.

Hvis I har spørgsmål, er I velkomne til at kontakte frivillighedskonsulent Anja Mørkeberg på tlf. 43 59 15 94 eller e-mail: AnjaMoe@htk.dk 

Støtte til det frivillige sociale arbejde fordeles jf. § 18 i Lov om Social Service. Fordelingen af puljen sker ved to årlige uddelingsrunder. Næste ansøgningsfrist er mandag den 14. oktober 2024 og bliver annonceret i Lokalavisen Taastrup og på kommunens hjemmeside.

Hold dig orienteret om Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup Kommune
Rådhusstræde 1
2630 Taastrup

CVR: 1950 1817

Telefon: 43 59 10 00
Mail: kommune@htk.dk

Rådhusets åbningstider

Rådhusets lukkedage

Genveje