Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Presserum Nyheder og aktuelt Børnehuset Trille-Tumle indviet

Børnehuset Trille-Tumle indviet

Høje-Taastrup Kommune har indviet endnu et nyt børnehus for at imødekomme behovet i takt med, at indbyggertallet stiger. Børnehuset Trille-Tumle har særligt fokus på bevægelse, krop og sanser som udgangspunkt for børns udvikling.

Bevægelsesmaskotterne Trille & Tumle tog imod ved døren, da Børnehuset Trille-Tumle blev indviet. (Foto: HTK).

Giraffen Trille og pingvinen Tumle tog imod ved døren, da Høje-Taastrup Kommunes nye daginstitution Børnehuset Trille-Tumle blev indviet. Og derefter deltog de to maskotter i festlighederne sammen med både nuværende og kommende børn, forældre, ansatte og byrådsmedlemmer m.fl. 

Borgmester Michael Ziegler holdt indvielsestale i børnehøjde: Talen var et eventyr om, hvordan Børnehuset Trille-Tumle blev til et sjovt og dejligt hus med fokus på bevægelse, krop og sanser - både inde og ude.  

Bagefter var der limbodans under den røde snor, inden den skulle klippes. Og så var der forfriskninger og rundvisning i de to nyrenoverede bygninger, der rummer henholdsvis vuggestuebørn og børnehavebørn. 

Læs mere om Børnehuset Trille-Tumle her. 

Høje-Taastrup Kommune udbygger i disse år dagtilbudsområdet for at imødekomme behovet, der vokser i takt med det stigende befolkningstal. Det er særligt de nye boligområder Nærheden og Høje-Taastrup C, der øger befolkningstallet i kommunen.

Hold dig orienteret om Høje-Taastrup Kommune

Rådhusstræde 1
2630 Taastrup

CVR: 1950 1817

Telefon: 43 59 10 00
Mail: kommune@htk.dk

Rådhusets åbningstider

Rådhusets lukkedage

Genveje