Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Presserum Nyheder og aktuelt Byrådsmedlem og udvalgsformand Lars Prier har 25 års jubilæum

Byrådsmedlem og udvalgsformand Lars Prier har 25 års jubilæum

Jubilæet fejres ved en reception fredag den 18. august på det nye Høje-Taastrup Rådhus.

Byrådsmedlem og udvalgsformand Lars Prier har 25 års jubilæum i Høje-Taastrup Byråd. (Foto: Aasmul Foto - Anneli Aasmul).

Byrådsmedlem og formand for Teknisk Udvalg i Høje-Taastrup Kommune Lars Prier, Dansk Folkeparti, har i år 25 års jubilæum som medlem af byrådet. Jubilæet fejres ved en reception fredag den 18. august kl. 14-16 i kantinen på det nye Høje-Taastrup Rådhus, Rådhusstræde 1, 2630 Taastrup.

Lars Prier trådte ind i Høje-Taastrup Byråd 1. januar 1998 og har lige siden været medlem af Økonomiudvalget. Men det er også blevet til talrige andre poster.

I sin anden periode i byrådet, dvs. fra 2002, blev Lars Prier formand for Det Særlige Børne- & Ungeudvalg, og i sin tredje byrådsperiode fra 2006 blev han formand for Teknisk Udvalg – en post han fortsat varetager.

Fra 2006 var Lars Prier desuden 2. viceborgmester, og fra 2012-2022 varetog han posten som 1. viceborgmester.

Også bestyrelsen for I/S Hedeland har siden 2006 – dvs. snart 18 år - haft Lars Prier som medlem, og i sidste byrådsperiode var han formand.

Herudover har Lars Prier gennem årene siddet i Institutions- og Skoleudvalget, Plan- og Miljøudvalget og Fritids– og Kulturudvalget – i denne byrådsperiode er han medlem af sidstnævnte.

Lars Prier var medstifter af Dansk Folkepartis lokalforening i Høje-Taastrup Kommune og har været næstformand gennem alle årene. Fire gange har han stillet op til Folketingsvalg med bedste resultat som 1. suppleant.

Lars Prier er læreruddannet og har været ansat i Høje-Taastrup Kommune i 30 år – nu på Borgerskolen. Han er gift med Louise, og parret har tre piger: Thea samt tvillingerne Liva og Clara.

Fritiden går med familien, sommerhuset og vedligeholdelse af familiens gamle hus og have. Og så bliver der tid til at gå lidt på jagt, ligesom Lars Prier nyder en fisketur.

Hold dig orienteret om Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup Kommune
Rådhusstræde 1
2630 Taastrup

CVR: 1950 1817

Telefon: 43 59 10 00
Mail: kommune@htk.dk

Rådhusets åbningstider

Rådhusets lukkedage

Genveje