Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Presserum Nyheder og aktuelt Fællesskabshuset for foreninger og dagcenter er officielt indviet

Fællesskabshuset for foreninger og dagcenter er officielt indviet

Frivillige foreninger og kommunens dagcenter har boet sammen i Høje-Taastrup Kommunes Fællesskabshus siden januar 2024 – i dag blev huset officielt indviet.

Borgmester Michael Ziegler i blåt jakkesæt klipper rød snor

Borgmester Michael Ziegler og formand for Ældre- og Sundhedsudvalget Jeanette Ingemann holdt taler og lagde vægt på Fællesskabshuset som et samlingssted – helt i tråd med kommunens nye Udviklingsstrategi, der har fællesskab som tema.

Efter talerne klippede Michael Ziegler den røde snor til huset. Og så var det ellers tid til at nyde kaffe, kage og frugt - i dagens gode vejr kunne man sidde udendørs på Fællesskabshusets overdækkede terrasse.

Dagcentret har fokus på hyggeligt, socialt samvær og fysiske aktiviteter. Flere foreninger bor i Fællesskabshuset - fx Ældre Sagens IT og gymnastikhold samt foreningerne ’Livsglæden’ og ’Ældre hjælper ældre’.

Huset er velbesøgt og danner ramme om forskellige typer aktiviteter: Der er bevægelseshold med fx stolegymnastik, venepumpeøvelser og floorball. Der er også aktiviteter som bl.a. petanque, bowling, minigolf, dart og frisbee. Undervejs er der tid til frokost og naturligvis også en kop eftermiddagskaffe. Alt sammen i en ramme af hyggeligt samvær på tværs af husets brugere.

Fællesskabshuset ligger på Bygaden 21 i Taastrup.

Hold dig orienteret om Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup Kommune
Rådhusstræde 1
2630 Taastrup

CVR: 1950 1817

Telefon: 43 59 10 00
Mail: kommune@htk.dk

Rådhusets åbningstider

Rådhusets lukkedage

Genveje