Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Presserum Nyheder og aktuelt Fokus på fællesskaber i kommunens nye udviklingsstrategi

Fokus på fællesskaber i kommunens nye udviklingsstrategi

Udviklingsstrategien er den overordnede vision og strategi for Høje-Taastrup Kommunes udvikling i de kommende år.

Dreng og pige på naturlegeplads i Børnehuset Lillely.

(Arkivfoto: Ulrik M. Eriksen, SEES Media).

Byrådet har efter endt høringsperiode endeligt vedtaget ny udviklingsstrategi for Høje-Taastrup Kommune. Udviklingsstrategiens hovedfokus er fællesskaber: Det handler om, at fællesskaber er vigtige for at styrke medborgerskab og tilhørsforhold lokalt. Det handler også om fællesskaber som vigtigt element i den fortsatte fysiske udvikling af kommunen - både i byer, landsbyer og på tværs af kommunen. 

Og endelig handler det om, at fællesskaber er vigtige for at løse nogle af de udfordringer, som både Høje-Taastrup Kommune og andre kommuner står over for i disse år. Udfordringer, som kommunerne ikke kan løse alene, men kun sammen med lokalsamfundet. Byrådet har valgt at sætte fokus på tre temaer: En grønnere kommune, Øget trivsel for børn og unge og Styrket sundhed for kommunens borgere. 

Udviklingsstrategien er den overordnede vision og strategi for HøjeTaastrup Kommunes udvikling. Den sætter den politiske retning for revision af Kommuneplanen, som vil ske i 2025. Udviklingsstrategien ser 12 år frem i tiden, men revideres hvert fjerde år. Udviklingsstrategien er samtidig den Planstrategi, som efter planlovens bestemmelser skal besluttes af Byrådet hvert fjerde år. 

Se Byrådets dagsorden om Udviklingsstrategi - inkl. bilag.

 

Hold dig orienteret om Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup Kommune
Rådhusstræde 1
2630 Taastrup

CVR: 1950 1817

Telefon: 43 59 10 00
Mail: kommune@htk.dk

Rådhusets åbningstider

Rådhusets lukkedage

Genveje