Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Presserum Nyheder og aktuelt Høje-Taastrup Kommune vil hjælpe reservebedsteforældre og børnefamilier med at finde hinanden

Høje-Taastrup Kommune vil hjælpe reservebedsteforældre og børnefamilier med at finde hinanden

Høje-Taastrup Kommune har tilsluttet sig Boblberg.dk, som er et sted, hvor frivillige reservebedster og børnefamilier kan finde hinanden.

Bedstefar sidder i sofa og læser bog for lille barn.

Høje-Taastrup Kommune tilbyder nu, at reservebedster og børnefamilier kan finde hinanden via boblberg.dk (foto: Høje-Taastrup Kommune).

Byrådet i Høje-Taastrup Kommune ønsker at genoplive en ordning med reservebedster. Derfor tilbyder kommunen nu, at børnefamilier og reservebedsteforældre kan benytte den digitale platform www.Boblberg.dk som værktøj til at finde hinanden. 

Der kan være mange grunde til, at man enten tilbyder sig som reservebedste eller søger efter en. I nogle tilfælde har man måske ikke nogen børnebørn eller bedsteforældre, og i andre tilfælde bor parterne for langt fra hinanden til at have en tæt, løbende kontakt mellem bedsteforældre og børnebørn.

Ved at tilbyde sig som reservebedstemor eller reservebedstefar kan man skabe meningsfulde forbindelser og være en støtte i et barns liv.

”Nogle børnefamilier savner en bedsteforælder i nærheden til at have hyggeligt samvær og aktiviteter med børnene. Og måske findes der borgere, som netop har lyst og overskud til at være noget for et eller flere børn – altså være en reservebedsteforælder. Byrådet har derfor vedtaget, at Høje-Taastrup Kommune tilslutter sig det digitale netværk Boblberg.dk. Her kan børnefamilier og voksne med lyst og overskud til en rolle som reservebedste finde hinanden og komme i dialog, så de kan finde ud af, om deres forventninger og ønsker passer sammen”, siger Esat Senturk, der er formand for Socialudvalget i Høje-Taastrup Kommune. 

Både børnefamilier og interesserede reservebedsteforældre kan oprette deres egne opslag på Boblberg.dk. Eller de kan kontakte andre brugere, der allerede har skrevet, hvad de ønsker sig af en reservebedste eller et reservebarnebarn. Det kræver blot, at man opretter sig som bruger på www.boblberg.dk og fortæller lidt om sig selv og sine interesser.

”Vi tror, at det digitale mødested kan være en nem og praktisk måde at genetablere en reservebedsteordning i Høje-Taastrup Kommune. Og vi håber, at Boblberg.dk vil hjælpe interesserede børnefamilier og reservebedsteforældre med at finde hinanden og få et godt venskab”, slutter Esat Senturk.

Om boblberg.dk:

  • Boblberg er for alle, som ønsker at danne netværk og nye venskaber – fx som reservebedste. Når du har oprettet dig, kan du se andres opslag (bobler), hvorefter du kan skrive til dem, hvis du har lyst.
  • Man skriver sammen i privatbeskeder og aftaler indbyrdes, om man har lyst til at mødes og på den måde starte et nyt venskab/fællesskab.
  • Ingen kan se, at du er blevet medlem, medmindre du vælger at lave din egen bobl (opslag), eller hvis du aktivt henvender dig til andre.
  • Det er gratis at være med. Høje-Taastrup Kommune har indgået aftale med boblberg.dk, således at borgere her i kommunen kan finde hinanden.
  • Læs evt. mere og opret dig på www.boblberg.dk

 

Hold dig orienteret om Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup Kommune
Rådhusstræde 1
2630 Taastrup

CVR: 1950 1817

Telefon: 43 59 10 00
Mail: kommune@htk.dk

Rådhusets åbningstider

Rådhusets lukkedage

Genveje