Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Presserum Nyheder og aktuelt Høje-Taastrup-talent er blandt Danmarks 100 bedste

Høje-Taastrup-talent er blandt Danmarks 100 bedste

Rie Kjærgaard Winther Laursen, som er social- og sundhedsassistent i Botilbuddet Taxhuset, er kåret som Velfærdstalent 2024.

En dygtig, ung medarbejder fra Høje-Taastrup Kommune blev forleden kåret som en af de i alt 100 unge Velfærdstalenter 2024 fra hele Danmark, som PenSam har udnævnt i samarbejde med FOA: Nemlig Rie Kjærgaard Winther Laursen, som er social- og sundhedsassistent i Botilbuddet Taxhuset.

Rie Kjærgaard Winther Laursen var indstillet af sin leder, fordi hun gør et fantastisk stykke arbejde for svært handicappede borgere. Rie spreder godt humør og livsglæde og udviser kæmpe omsorg, samtidig med at hun leverer høj faglighed, empati for pårørende og godt kollegaskab, lød det bl.a. i nomineringen.

Rie Kjærgaard Winther Laursen fik sit diplom, da hun sammen med sin leder, en flok kolleger og de 99 øvrige velfærdstalenter deltog i fejringen af Velfærdstalenterne 2024 på Christiansborg. Her talte blandt andre statsminister Mette Frederiksen samt adm.dir. i PenSam Torsten Fels og forbundsformand i FOA Mona Striib.

Kåringen af velfærdstalenter er et led i PenSams og FOA’s ønske om at sætte mere fokus på det utroligt vigtige arbejde, som bl.a. social- og sundhedsassistenter, pædagogmedhjælpere, serviceassistenter og ambulanceredere hver dag udfører for Velfærdsdanmark. Kåringen retter sig mod unge talenter op til og med 35 år inden for en række velfærdsfag.


Hold dig orienteret om Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup Kommune
Rådhusstræde 1
2630 Taastrup

CVR: 1950 1817

Telefon: 43 59 10 00
Mail: kommune@htk.dk

Rådhusets åbningstider

Rådhusets lukkedage

Genveje