Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Presserum Nyheder og aktuelt Ny centerchef for Unge- og Uddannelsescentret i Høje-Taastrup Kommune

Ny centerchef for Unge- og Uddannelsescentret i Høje-Taastrup Kommune

Tanja Steffe Nøhr tiltræder 1. april 2024 som ny centerchef for Høje- Taastrup Kommunes Unge- og Uddannelsescenter.

Portrætfoto af Tanja Steffe Nøhr.

Tanja Steffe Nøhr tiltræder 1. april som ny centerchef for Høje- Taastrup Kommunes Unge- og Uddannelsescenter. Her skal Tanja Steffe Nøhr stå ved roret i det fortsatte arbejde med at realisere Byrådets klare målsætning om at sikre alle unge en uddannelse. Hun skal således lede Unge- og Uddannelsescentrets arbejde med at skabe en stærk uddannelsesdagsorden sammen med de unge på tværs af fritids- og ungdomsklubberne, Ungdomsskolen/10. klasse, Ungeguide HTK, som er Høje-Taastrup-modellen for KUI (den Kommunale Ungeindsats), og den kriminalpræventive indsats. 

Den nye centerchef er godt rustet til opgaverne: Tanja Steffe Nøhr har senest beklædt en stilling som chef for læring og trivsel, dagtilbud, skole, 10. klasse og PPR i Holbæk Kommune. Tidligere har hun bl.a. været programchef for læring og trivsel ved Interventionsenheden (systeminnovation) i ROCKWOOL Fonden, ligesom hun har været distriktsskoleleder i Helsingør Kommune. 

Hendes uddannelsesmæssige baggrund er tilsvarende solid: Tanja Steffe Nøhr er oprindeligt uddannet som folkeskolelærer og har siden taget en master i professionsudvikling fra Danmarks Pædagogiske Universitet / Århus Universitet og en Master of Public Governance fra Copenhagen Business School. Og hun glæder sig til at sætte sine erfaringer og kompetencer i spil i Unge- og Uddannelsescentret: 

- Jeg ser frem til at være en del af en organisation, hvor jeg oplever, at der er stor skabertrang omkring vilkårene for de unge mennesker i Høje-Taastrup Kommune – fx afspejlet i indsatsen for at etablere et uddannelses- og campusmiljø sammen med en række eksterne parter. Og jeg glæder mig til at bidrage til, at vi løbende inddrager de unges perspektiv: Ingen er bedre til at fortælle os om, hvordan indsatserne virker i praksis, end de unge selv. Vi skal systematisk og vedvarende sætte os ind i, hvordan vores kommunale tilbud opleves med de unges øjne, siger Tanja Steffe Nøhr. 

Direktør for børn- og unge-området i Høje-Taastrup Kommune, Charlotte Markussen, glæder sig til samarbejdet med den nye centerchef: 

- Vi har ønsket os en centerchef, som med energi, ambitioner og ledelsesmæssige kompetencer kan stå i spidsen for at indfri Byrådets målsætninger på ungeområdet. Det kræver et tværfagligt samarbejde med en lang række interne og eksterne samarbejdspartnere, og jeg er overbevist om, at Tanja Steffe Nøhr med sine erfaringer fra både uddannelsesverdenen og fra ledelse af udviklingsprojekter har de helt rette forudsætninger for at samle de mange fagligheder og samarbejdspartnere om opgaven, siger Charlotte Markussen. 

Tanja Steffe Nøhr bor med sin familie i Ålsgårde.

Hold dig orienteret om Høje-Taastrup Kommune

Rådhusstræde 1
2630 Taastrup

CVR: 1950 1817

Telefon: 43 59 10 00
Mail: kommune@htk.dk

Rådhusets åbningstider

Rådhusets lukkedage

Genveje