Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Presserum Nyheder og aktuelt Masser af fritidstilbud til børn og unge

Masser af fritidstilbud til børn og unge

Allerede fra 0 år er der mange fritidsaktiviteter. To pjecer med tilbud til små og store børn er ude på biblioteker og kulturhuse - se også www.htk.dk/aktiv.Flere af kommunens gymnastik-, svømme-, håndbold- og fodboldforeninger tilbyder aktiviteter for børn mellem 0-5 år. Spejderne i KFUM Taastrup også tager imod 0-6-årige, og andre spejderafdelinger har tilbud til 3-7-årige.

De 4-8-årige kan begynde hos TIK Volleyball, og man kan begynde til badminton som 4- eller 5-årig hos hhv. Taastrup Badminton Club og TIK Badminton.

Den kommunale musikskole også har tilbud til de 0-6 årige, ligesom fem lokale folkekirker tilbyder babysalmesang for 0-3-årige. Og så er der også børnefilmklub for 3-5-årige og familieaktiviteter i DUI-Leg og Virke og i Familiens Hus.

Alle tilbud fremgår af en ny pjece for forældre til 0-5-årige – faktisk er der tilbud op til 8 år. 

For de ældre børn og unge er der også en pjece med tilbud – lige fra forskellige idrætsgrene med bold til klatring & rapelling, e-sport, skak og filmklub…

Begge pjecer kan hentes på biblioteker og kulturhuse. Se også www.htk.dk/aktiv - her er en oversigt over foreninger med aktiviteter for børn og unge.

Man kan få vejledning hos fritidsvejlederne Julie eller Camilla på tlf. 3053 1803, mail: fritidsvejledning@htk.dk

Inspiration til leg og bevægelse derhjemme

På denne side er der ti videoer. De viser lege og bevægelser, som forældre og 0-3 årige kan lave derhjemme for at styrke barnets motoriske udvikling.

Hold dig orienteret om Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup Kommune
Rådhusstræde 1
2630 Taastrup

CVR: 1950 1817

Telefon: 43 59 10 00
Mail: kommune@htk.dk

Rådhusets åbningstider

Rådhusets lukkedage

Genveje